Stichting Truckrun2emond

De doelstelling van deze stichting is om jaarlijks mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit willen we doen door met ca 200 vrachtauto’s door 2e Exloërmond en omstreken een toertocht te gaan rijden.

Het Truckerkonvooi (ook wel Truckrun genoemd) is een jaarlijks terugkerend evenement in 2e Exloërmond en omliggende dorpen. Op deze dag geven wij mensen met een handicap de mogelijkheid om in een konvooi van vrachtwagens,  aaneengesloten, mee te rijden over een route van +/- 40 kilometer.  

Op deze speciale dag liggen blijdschap en emotie van de deelnemers, chauffeurs, vrijwilligers en de vele (duizenden) toeschouwers dicht bij elkaar.

De stichting wil voor iedereen deze dag gratis toegankelijk maken, dit proberen we dan ook door bedrijven en fondsen te benaderen die ons financieel willen steunen.

Een evenement als dit is enkel mogelijk door de inzet van heel veel vrijwilligers, de honderden chauffeurs, bedrijven die de Trucks ter beschikking stellen, Gemeentes, Politie enz. en door de bijdragen van de sponsoren en vrienden van de Stichting